Verkoop bij NAECON.

Geen Toonzaal, geen stockwagen- park?

De auto’s en transporters in onze voorraad zijn overnames die we wel aan onze eigen klanten willen aanbieden. Verder is het een heel bewuste keuze om zonder voorraad te werken: Niet alleen is het een zeer dure aangelegenheid om pakweg tien auto’s en transporters op voorraad te houden, het laat ook niet toe om in te spelen op specifieke wensen van onze klant. Veeleer probeer je dan te voorspellen welke auto of transporter de klant zal willen of dient de klant zich te schikken naar de aangeboden modellen.

Bij NAECON werken we liever in de andere richting: We luisteren eerst naar uw verhaal en zoeken dan een auto of transporter die voor u past: Het juiste merk, de juiste motor, maar ook: uitrusting, kleur, leeftijd, kilometerstand en, zeer belangrijk, het juiste budget.

De Duitse markt biedt een zeer uitgebreid aanbod hoogkwalitatieve jonge tweedehandswagens (de “Jahreswagens”), demowagens en transporters. Als referentiemarkt voor Europa wordt het aanbod door de constructeurs zelf op peil gehouden.

Dat maakt dat u er op kunt rekenen dat we uw droomwagen of transporter binnen de kortste keren kunnen aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs. Omdat wij niet moeten investeren zijn wij tevreden met een kleinere winstmarge.

We zoeken de auto’s en transporters via professionele kanalen. Zo zijn we zeker van de herkomst en betrouwbaarheid van de aangeboden voertuigen. Een voorstel gebeurt altijd met heel wat fotomateriaal en alle technische gegevens. Zo is uw auto of transporter al vertrouwd nog voor u hem bestelt. We verzorgen de ophaling, waarbij de auto grondig gecontroleerd wordt, de import, de keuring voor verkoop met Car Pass en ook het inschrijven bij de DIV te Oostende zodat u noch uw verzekeraar zich er verder zorgen over hoeft te maken. Uw auto staat meestal binnen de veertien dagen na bestelling kant en klaar met nummerplaten op u te wachten.

Ook ombouw naar lichte vracht in België of via Duitsland beheren wij zelf.
Naecon kent de weg. Elke jonge tweedehandsauto of transporter wordt met twee jaar NAECON waarborg aangeboden, de overnames genieten de wettelijke waarborg van 1 jaar.

NAECON waarborg betekent waarborg zonder kleine lettertjes: afgesproken tussen u en Naecon. Als een defect binnen de waarborgperiode niet het gevolg is van normale sleet of verkeerd gebruik, dan is het waarborg.

En wat komt er na de verkoop? Lees het onder de knop Service bij NAECON.


 


Onafhankelijk specialist Mercedes Benz, Audi, BMW en Volkswagen
Service & herstelling alle merken
Verkoop – Import van Duitse wagens
Bosch Car Service, Lease Plan (Leasing-klanten welkom)