Service bij NAECON.

NAECON is bij uitstek — en vooreerst — een service bedrijf. Alle onderhoudswerken en herstellingen worden in eigen huis uitgevoerd. Terwijl u er bij bent? Geen probleem voor ons. U kunt rustig onze wachtruimte gebruiken die een open blik biedt op de werkplaats, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee. De verkoop kwam er later bij. Peter Naesen is een technieker in hart en nieren. Opgeleid bij verschillende automerken als Diagnose Technieker en Service Raadgever.

De autotechniek is een boeiende wereld. Het is een voorrecht geweest om de evoluties in de techniek te kunnen meemaken en volgen — van in 1985 — toen de mekaniek nog overheerste, tot de hoogtechnologische produkten die u nu vervoeren en in vervoering brengen.

Peter Naesen heeft de evolutie stap per stap kunnen meemaken waardoor het geen revolutie is geweest en de basis nooit uit het oog wordt verloren. Naecon wordt ook regelmatig door collega’s geconsulteerd zodat de Con in de naam er eigenlijk ook nog wel thuishoort.

Als onafhankelijk specialist Mercedes-Benz, Audi, BMW en Volkswagen kent de techniek van deze merken voor ons geen geheimen. Nu zijn deze merken uitgerust met het nieuwste wat in autoland te vinden is, zodat we zonder pretentie kunnen zeggen dat service aan alle merken binnen onze mogelijkheden ligt. Daartoe staan, onder andere, niet minder dan vier diagnosecomputers ter beschikking zodat alle merken gediagnosticeerd kunnen worden. Ook voor service aan transporters hebben wij de nodige uitrusting en gereedschap.

Airco installaties worden onderhouden met het modernste volautomatische toestel van Hella. Hiertoe werd de verplichte opleiding gevolgd zodat we steeds uw hoofd koel kunnen houden. Service -en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de constructeurs, maar zonder show of nonsens. En als wij 45 minuten aan uw auto of transporter hebben gewerkt, staan diezelfde 45 minuten op uw factuur. Tegen een zeer gunstig tarief. Wij houden de kosten binnen de perken.

Ons bedrijf is in orde en gezellig, maar geen “kasteel met hofhouding”. En dat merkt u aan de rekening…

In 2014 werden we opgemerkt door het Bosch Car Service netwerk van onafhankelijke specialisten. We werden uitgenodigd om hieraan deel te nemen en we zijn er met volle overtuiging ingestapt.

Ook als uw auto niet bij NAECON werd aangekocht bent u bij ons van harte welkom.

 


Onafhankelijk specialist Mercedes Benz, Audi, BMW en Volkswagen
Service & herstelling alle merken
Verkoop – Import van Duitse wagens
Bosch Car Service, Lease Plan (Leasing-klanten welkom)