Over ons.

Eerst helpen we even de prangende vraag uit de wereld:
Waar komt de naam Naecon vandaan?

Het huidige bedrijf van Peter Naesen en Katia Beydts dat ongeveer alles aanbiedt wat in de autowereld van belang is, startte in 2003 als bijberoep: Peter Naesen vond de tijd rijp om de ervaring die hij sedert 1985 in de garagebranche had opgedaan, te delen met collega’s. Hij bood hen zijn consultancy diensten aan, zowel op de werkvloer als tijdens opleidingen bij Syntrawest te Brugge en Kortrijk. De zoektocht naar een naam bracht hem bij NAECON, en omdat die naam blijft hangen werd hij ook niet meer gewijzigd.

Tijdens deze periode, tot 2009, werd ook een aanvang genomen met het importeren en verkopen van Duitse auto’s en transporters voor een groeiende schare eigen klanten. De Service en herstellingen gebeurde na de reguliere werkdag. Het laat zich raden: algauw bleek de combinatie van twee jobs niet houdbaar en drong een keuze zich op.

De kriebel om na al die tijd ook eens voor eigen rekening een zaak te runnen bleek sterker dan alle praktische beslommeringen en terughoudendheid. In 2010 werd een perceel grond aangekocht langs de Brugsesteenweg te Bredene en werd daarop een nieuw bedrijf met burelen en werkplaats gebouwd. Sedert de komst van het shoppingcenter en enkele collega- garagebedrijven toch wel de uitgelezen plek om een goed bereikbare en zichtbare garage neer te poten. Op weg naar deze plek geen files of obstakels: vlot bereikbaar vanuit Bredene, maar ook vanuit Oostende, De Haan, Oudenburg, en zelfs als u van Wenduine, Blankenberge of het Brugse komt, 20 minuutjes later rijdt u onze parking op.

In onze gezellige burelen en wachtruimte kunt u genieten van een kopje Grootmoeders koffie of thee, een magazine of de krant lezen terwijl u wacht. Natuurlijk is ook het Bredene Shoppingcenter op wandelafstand handig dichtbij.
 


Onafhankelijk specialist Mercedes Benz, Audi, BMW en Volkswagen
Service & herstelling alle merken
Verkoop – Import van Duitse wagens
Bosch Car Service, Lease Plan (Leasing-klanten welkom)